Enkel voor ondernemers  

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

ALLES VOOR UW INDIVIDUELE TRANSPORTOPLOSSING

De bedrijfswageninrichting van Würth is een individuele totaaloplossing, die aan al uw wensen voldoet. Naast een grote verscheidenheid aan inrichtingsmodules biedt Würth tal van toebehoren en speciale producten voor een overzichtelijk en veilig transport van verbruiksmaterialen, gereedschappen en machines. Zo vergeet u nooit meer kleine onderdelen en komen uw vervoerde goederen altijd veilig op hun bestemming aan!

Sfeerfoto voertuiginrichting

Bedrijfswageninrichting

De modulaire bedrijfswageninrichting

Uiterst robuust voor maximale belastbaarheid!

Werkt u in de bouwsector? Dan moet uw bedrijfswageninrichting tegen bijzonder hoge mechanische belastingen bestand zijn. De modulaire bedrijfswageninrichting wordt gekenmerkt door het gebruik van zeer sterke stalen constructie-elementen en is daardoor ideaal geschikt voor gebruik onder hoge belastingen.

Naast de hoogste belastbaarheid en stabiliteit onderscheidt dit model zich door individuele speciale oplossingen. Daardoor is de modulaire bedrijfswageninrichting uw veerkrachtige, stevige partner!

De modulaire bedrijfswageninrichting

Hoogste individualiteit met laag gewicht!

Wilt u voor uw bedrijfswageninrichting op een maximale flexibiliteit kunnen rekenen? Dan is het variabele ontwerp de juiste oplossing voor u! De beperkte ruimte in het voertuig wordt optimaal benut, aangezien de variabele bedrijfswageninrichting zich precies aan uw individuele werkprocessen en uw vervoerde goederen aanpast. Een 30 mm hoog traliewerk, drie bouwdiepten en vijf standaardbreedten zorgen voor een maximale flexibiliteit. Bovendien kunt u hierdoor brandstof besparen, aangezien de combinatie van de materialen aluminium, staal en kunststof het gewicht aanzienlijk naar beneden haalt. Dankzij deze intelligente materiaalmix is de variabele bedrijfswageninrichting een waar lichtgewicht!

Wilt u meer informatie over transportoplossingen op maat?

Maak dan een afspraak voor gratis advies over een ontwerp!

BESCHERMING VAN DE LAADRUIMTE

Met de professionele producten voor de bescherming van de laadruimten van Würth verlengt u niet alleen de levensduur van uw bedrijfsvoertuig, maar beschermt u het ook tegen schade. Bovendien legt u met deze oplossing ook de basis voor uw individuele voertuiguitbreiding.

Vloerplaten

Onze voertuigvloeren zijn van slijtvast multiplex gemaakt en zijn van een stevig, antislip en waterdicht oppervlak voorzien. De vloeren zijn klaar voor installatie en geschikt voor alle courante bestelwagenmodellen. De vloeren van de laadruimten worden op maat van specifieke voertuigen gefreesd en kunnen in verschillende dikten worden gemaakt. Voor de bescherming van de zone rond de deur kunnen op de vloerplaten aluminium beschermstrips worden aangebracht, maar ook het infrezen van rails zoals in vliegtuigen behoort tot de mogelijkheden.

Uw bedrijfswageninrichting van Würth kan eenvoudig op de vloerplaat worden vastgeschroefd, zodat de carrosserie van het voertuig niet onnodig hoeft te worden doorboord.

 

OPLOSSINGEN VOOR DE ONDERVLOER

Met de ondervloermodules kunnen gereedschappen en verbruiksmaterialen onder de laadruimte worden bewaard, zodat u de beschikbare ruimte nog beter kunt benutten. De laden kunnen tot 95 % worden uitgetrokken en hebben elk een draagvermogen van 75 kg.

 

PERSONENAUTO’S

Ook voor personenauto's hebben we de juiste oplossingen met ons speciaal geconfigureerde systeem. Daarmee kunt u uw voertuig in zeer korte tijd van privévoertuig tot bedrijfswagen ombouwen.

 

LENGTEMODULES

Deze modules bieden een comfortabele toegang vanaf de zijdeuren. Zo hebt u uw belangrijkste gereedschappen en verbruiksmaterialen altijd binnen handbereik, zonder dat u daarvoor hoeft in te stappen.

 

LADEN/HANDGREEPLIJSTEN

Dankzij de functionele handgreeplijsten over de volledige breedte van de lade kunt u ze snel en comfortabel openen.

 

DRAAIKLEPPEN

Dankzij de functionele handgreeplijsten over de volledige breedte van de lade kunt u ze snel en comfortabel openen.

 

Dakdragers en meer

Op maat gemaakt voor iedere bedrijfswagen.

 

Zijbekleding

De zijbekledingen zijn gemaakt van zeer slijtvaste bekledingsmaterialen voor het interieur van uw bestelwagen.

 

Wielkastbescherming

Een wielkastbescherming vormt een nuttige aanvulling op de zijbekleding en de vloer van de bestelwagen.

TOEBEHOREN

Met de juiste opslagsystemen kunt u uw goederen veilig en overzichtelijk opbergen. Tal van inzetstukken en opbergdozen zorgen ervoor dat alles duidelijk en onwrikbaar op zijn plaats blijft. Ook de functionele systeemkoffer van Würth kan perfect in de uitrusting van uw voertuig worden geïntegreerd. Want de systeemkoffer is uw praktische metgezel van de werkplaats tot in het voertuig.

Zelfs de werkbank rijdt altijd met u mee: Deze kan op de plaats van gebruik in slechts enkele stappen worden uitgetrokken en neemt in het voertuig zelf nauwelijks ruimte in. Voor extra veiligheid tijdens het transport kunnen spanriemen met een clipsysteem aan de rail worden aangebracht waarmee de lading wordt vastgezet.

SPECIALE PRODUCTEN

Kies uit ons ruim assortiment speciale producten en vraag aan de specialisten bedrijfswageninrichting van Würth naar oplossingen die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd.

Vraag aan onze specialisten welke bouwmethode voor u de beste is!

Maak dan een afspraak voor gratis advies over een ontwerp!