Duurzaamheid

Duurzaamheid is een centrale factor binnen Würth en eveneens de sleutel tot beter ondernemen. Het gaat hier niet alleen over het verminderen van de CO2-uitstoot, maar ook over het gebruik van hernieuwbare energie, het reduceren van afval en het creëren van circulaire producten en processen. Door samen te werken met Würth, draagt (u en) uw bedrijf bij aan een duurzamere en betere toekomst voor ons allemaal.

Onze duurzame oplossingen

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het werken met verschillende industrieën en sectoren en kan u helpen bij het vinden van de perfecte duurzame oplossing voor uw specifieke uitdagingen.

Logo Ecovadis

Ecovadis label

EcoVadis werkt samen met vele nationale en internationale bedrijven aan duurzaamheid via een gemeenschappelijk platform. Aan aan de hand van een universele scorecard die gebaseerd is op 4 grote thema’s milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop wordt een scoring aan bedrijven toegekend. Samen met EcoVadis zetten wij ons dagelijks hard in op duurzaam ondernemen. Zo mocht Würth Belux N.V. het EcoVadis bronze Label ontvangen voor zijn duurzaamheidsprestaties. Wij hebben maar één doel voor ogen, op naar goud!

Milieu

Arbeids- & mensenrechten

Ethiek

Duurzame inkoop