ORSY®1 - Magazijnrekken

ORSY® rekkensysteem - en alles past.

Kleine verbruiksartikelen (C-onderdelen) moeten snel gevonden kunnen worden. Geen probleem met het ORSY® rekkensysteem, een enorm veelzijdig systeem waardoor je, door middel van overzichtelijk voorraadbeheer en het grote gamma aan elementen, tijd bespaart bij het organiseren en gebruiken van jouw Würth-producten.

Het ORSY® rekkensysteem zit vol innovatieve details: van flexibele, aanpasbare rekcomponenten en perfect bijbehorende kartonnen dozen met schuif- en kijkvenster tot etiketten met barcode en productafbeelding. Tal van rekkenmodules kunnen individueel samengesteld worden, op maat van jouw behoeften. Naargelang jouw voorkeur, delen we de rekken in en vullen we de voorraad aan. Bestellingen, goederenontvangst, rekkenonderhoud, enz. Je hebt de touwtjes in handen.

sfeerbeeld ORSY®1
sfeerbeeld ORSY®1
sfeerbeeld ORSY®1
sfeerbeeld ORSY®1
sfeerbeeld ORSY®1

Elementen en modules

ORSY® staat voor 'orde met systemen'. Met dit rekkensysteem willen wij je een opbergoplossing bieden die tot in de puntjes op jouw workflow afgestemd is en al het materiaal bevat dat je voor jouw werkzaamheden nodig hebt. Voor alle producten zijn aangepaste, individueel combineerbare modules verkrijgbaar. Deze opslagrekken zijn afgestemd op jouw behoeften en vereisten, en worden gecombineerd met bestelsystemen inclusief scanners. Dankzij het slimme bestelsysteem en de betrouwbare ondersteuning van jouw Würth Account Manager verminder je jouw inkoop- en opslagkosten voor kleine onderdelen . Met ORSY® vergemakkelijken wij jouw dagelijks werk!

Sfeerbeeld mogelijkheden ORSY®1

Planningstool

Stel in drie stappen jouw individuele ORSY® rekkensysteem samen.

  1. Kies een ruimte
  2. Vul de afmetingen in
  3. Kies uw elementen

Voor het inloggen zijn ook verkopers- en persoonsgegevens nodig.

Planningstool voor computer

Organisation: Belgien

Taal: Nederlands

Paswoord: refillomat

Planningstool voor tablet

Organisation: Belgien

Paswoord: refillomat

Illustratief beeld calculator

Calculator

De ORSY calculator is een hulpmiddel dat aantoont dat je als klant wel degelijk tijd kunt besparen door gebruik te maken van onze ORSY voorraadsystemen. Vul, indien nodig samen jouw Würth account manager, de nodige gegevens in en de calculator berekent automatisch hoeveel je kan besparen.

BENT JE GEÏNTERESSEERD IN DIT SYSTEEM?

Neem contact op met je account manager of mail naar systems@wurth.be.