OVER ONS

Würth Belux nv, onderdeel van de Würth Group, werd opgericht op 1 april 1964. Vandaag telt Würth Belux nv meer dan 400 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van meer dan 200 gespecialiseerde account managers en een uitgebreid netwerk van meer dan 30 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening.

0

Klanten

0

Shops

0

medewerkers

Missie, visie en waarden

Onze klanten staan centraal in al onze activiteiten. Met de slogan "We love selling" is onze missie bepaald. We maken de aanschaf, opslag en bevoorrading van materialen voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, zo streven we samen naar efficiënt ondernemen en een dienstverlening op maat.

Würth Belux houdt zich vast aan acht fundamentele waarden om onze filosofie en missie te versterken en te ondersteunen. Betrouwbaarheid, oprechtheid, eerlijkheid, continue verbetering, ownership, klantgerichtheid, vertrouwen en respect.

"Het is de missie van Würth Belux om klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige bevestigingsproducten, innovatieve voorraadsystemen en persoonlijke service. Met als doel hun kosten en risico's te verlagen en tegelijkertijd hun omzet en winst te verhogen."

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een centrale factor binnen Würth en eveneens ook de sleutel tot beter ondernemen. Draag samen met Würth bij aan een beter toekomst voor ons allemaal.