Elektronische facturen

Inzetten op elektronische facturatie heeft veel voordelen. Het gaat sneller, je werkt gebruiksvriendelijk en efficiënt. Ook is het een duurzame oplossing voor meerdere redenen. Vanaf 1 januari 2026 wordt elektronische facturatie in België zelfs verplicht in de B2B wereld. Tegen 2028 moet elektronische facturatie ook de norm zijn in Europa. Uiteraard ondersteunt Würth Belux deze werkwijze.

Via een externe partner bieden wij verschillende opties aan om uw factuur elektronisch te ontvangen: e-mail, OpenPeppol, .... U kiest gewoon de oplossing die het best aansluit op uw behoeften. Uiteraard voldoen alle oplossingen aan de wettelijke vereisten.

Tot 1 januari 2026 kunnen facturen per mail worden bezorgd. Hierbij wordt een mail per nieuwe factuur verstuurd en vindt u de factuur in PDF formaat in de bijlage terug. Deze manier kan dan ook via ‘Vraag aan’ doorgestuurd worden, zijnde aan de hand van uw BTW nummer en het desbetreffende mailadres waarop u onze facturen wil ontvangen.

Alle andere keuzes kunnen op mail gezet worden richting service@wurth.be. Dan kunnen wij uw keuze verifiëren en ingeval mogelijk ook ineens instellen.

Heeft u nog vragen over elektronische facturatie?

Contacteer ons dan gerust via service@wurth.be. Wij helpen u graag verder.

Hartelijk dank voor uw medewerking.