Enkel voor ondernemers  

ONLINE SHOP

Bestel snel en gemakkelijk met de Würth online shop.

Maak uw keuze uit ons ruim assortiment van 130.000 producten, geniet van onze snelle levering en krijg bovendien gratis verzending bij aankopen boven de 100 euro.

Wij bieden u onder andere volgende services aan:

  • Click & Collect: Bestel via de online shop, druk op click en collect en haal uw producten onmiddellijk af in een shop in de buurt.
  • Kostenplaatsbeheer: Geef verschillende afdelingen of collega's een kostenplaats en evalueer welke afdeling het meeste bestellingen plaatst en voor welk budget.
  • Bestelmodellen: Om uw weg te vinden tussen 130.000 artikelen kan u sjablonen aanmaken van de artikelen die u regelmatig besteld. Zo kan u met één klik een lijst aan uw winkelwagen toevoegen. Wij creëren een mini-catalogus op maat van uw organisatie.
  • Goedkeuringsflow: Medewerkers kunnen zelf bestellen, maar voor een bestelling wordt doorgestuurd geeft de leidinggevende een goedkeuring en kan indien nodig de bestelling nog aangepast worden. De goedkeurder kan een PO-nummer toevoegen, artikelen toevoegen, artikelen verwijderen,...
  • Inventaris maken: Scan uw artikelen met de Würth scanner en maak met één druk op de knop een inventarislijst aan.

Meer informatie nodig? Bekijk onze algemene online shop handleiding.

Tip: Bent u onderweg of op de werf? Onze Würth App staat steeds voor u klaar. Download de app.

Wist u dat?

Wist u dat de Würth online shop de 'World Business E-shop Award' won en daarmee uitgeroepen is tot de beste online B2B shop van 2019. Door onze focus te leggen op duidelijke productpresentaties, advies met toepassingsvideo's en een gedetailleerde productzoeker trachten wij onze klanten een aangename winkelervaring te geven. Dit geeft ons voldoening en de gedrevenheid om ons elke dag te verbeteren en voor u klaar te staan.

award