Würth Belux nv

Wurth Belux

Würth Belux nv, onderdeel van de Würth groep, werd opgericht op 1 april 1964. Vandaag telt Würth Belux nv zo’n 389 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 212 gespecialiseerde account managers en een uitgebreid netwerk van 29 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening.

40.000 klanten in België en Luxemburg vertrouwen op de kwaliteit en de service van Würth. Tot de klantenkring van Würth behoren hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie.

Afgestemd op de werkzaamheden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv 130.000 verschillende producten. Tot het productassortiment behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.

Momenteel legt Würth Belux nv zich volop toe op het optimaliseren van het voorraadbeheer bij de klant via een uitgebreid systeemaanbod.

Würth Belux nv behaalde in 2021 een jaaromzet van zo’n 82,6 miljoen euro. De Würth Groep realiseerde in 2021 een omzetrecord van 17 miljard euro.

Meer info:

Würth Belux nv
Everdongenlaan 29
B-2300 Turnhout

Tel. +32 14 44 55 66