Missie, visie en waarden

Missie

Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Tijd die ze niet aan hun klanten kunnen spenderen. En dat is precies waar onze diensten op het toneel verschijnen.

Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast. En dat geheel volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth.

Würth werkt samen met zijn klanten aan hun efficiëntere onderneming. Aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Meer dan ooit geloven we vandaag in onze rol als inspirator en klankbord. Een beter Würth voor een betere klant.

Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren.

Werkplezier

Wat we graag doen, doen we goed. Onze job schenkt ons voldoening, geeft ons energie en houdt ons gemotiveerd. We leren uit onze fouten en dragen op een positieve en daadkrachtige manier het merk Würth uit.

Ondernemerschap

We handelen allen als ondernemers en zijn mee verantwoordelijk voor het succes van onze organisatie. We kennen ons vakgebied, de noden van onze klanten en gaan geen uitdaging uit de weg. We kunnen hiervoor altijd rekenen op alle mogelijkheden die de organisatie ons biedt.

Respect

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We verbinden ons ertoe om op een consistente, eerlijke en betrouwbare manier te handelen. Extra aandacht voor ontwikkeling, kennisdeling en collegialiteit stimuleren onze persoonlijke groei.

Klantgerichtheid

Door het gericht luisteren naar de noden en wensen van onze klanten creëren we kwaliteitsvolle oplossingen op maat en gaan we intensieve langetermijnrelaties aan.