Enkel voor ondernemers  

ORSY® W-KLT Flex: modulaire rekken

De modulaire rekken


Om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden, heeft de Würth Group ORSY®W-KLT Flex uitgebracht. Met ORSY®W-KLT Flex spelen wij in op de groeiende vraag van onze klanten om meer modulaire rekken op de markt te brengen. Klanten wensten een voorraadbeheersysteem om hun goederen overzichtelijk en optimaal te kunnen stockeren, dat aangepast kan worden naargelang hun behoeften en voorraad.

ORSY®W-KLT Flex-rekken zijn hierop het antwoord. Deze rekken zijn een alternatief voor of een uitbreiding op het ORSY®1-gamma. In plaats van kartonnen verpakkingen worden uw C-onderdelen in de door ons ontwikkelde en gepatenteerde magazijnbakjes op voorraad gehouden. Wij garanderen dat uw goederen altijd optimaal toegankelijk zijn voor uw medewerkers. Aan de hand van uw verbruik bepalen wij uw optimale voorraad en bestelpunt, zodat u hieraan geen tijd hoeft te spenderen.

ORSYflex_1
ORSYflex_2

Ontdek de voordelen van ORSY®W-KLT Flex:

  • Al uw goederen worden op 1 plek netjes en overzichtelijk gestockeerd.
  • Er zijn geen schroeven of schroefmachines meer nodig om de elementen te monteren. De elementen worden namelijk niet vastgeschroefd maar in het frame gehangen.
  • Hierdoor zijn de levertijden korter: wij kunnen de rekken snel en eenvoudig monteren en zorgen voor het transport en de installatie bij u ter plaatse.
  • De elementen kunnen indien gewenst achteraf nog omgewisseld of verplaatst worden.
  • De rekken zijn verkrijgbaar in 3 dieptes.
  • ORSY®W-KLT Flex-rekken worden met W-KLT®-bakjes aangeboden. Deze bakjes zijn voorzien van een etiket met tekst en afbeelding die ervoor zorgen dat u de artikelen snel kan terugvinden.
 
 
 
 
 

Interesse? Neem contact op met uw account manager of contacteer ons via systems@wurth.be.

Of vul dit formulier in en wij nemen contact op met u:


 

Info flyer: