Voertuigdiagnose

Voertuigdiagnose

Voertuigdiagnose WOW!

Met WOW! heeft Würth een concept ontwikkeld dat vandaag en zeker in de toekomst het succes en de winst in uw werkplaats aannemelijk beïnvloeden zal! Het technische falen van moderne voertuigen is steeds vaker te wijten aan elektronische problemen.Een economisch verantwoord en consumentgericht garagebedrijf kan zich echter niet veroorloven om op een tijdrovende manier de oorzaak van dit falen te zoeken of op basis van speculatie onderdelen te wisselen.

Om het snelle tempo waarin de technologie innovaties door de auto-industrie doorgevoerd worden te kunnen volgen, moeten de werkinstrumenten van de hedendaagse garagist in grote mate intelligent en flexibel kunnen werken. Niettemin moeten zij ook op lange termijn een maximum aan investeringsrendement kunnen bieden.

Würth ontwikkelde daarom WOW!, een uniek informatie en voertuigdiagnosesysteem dat de evolutie van de autosector op de voet volgt. Met WOW! kunt u technische data opvragen, diagnoses uitvoeren, defecten opsporen, voertuigen inspecteren, digitale metingen verrichten, offertes opmaken en uw gegevens updaten via een internetverbinding.

Gelijk welke eisen u stelt aan het WOW! systeem, de modulaire opbouw biedt u de keuze tussen verschillende aangepaste formules.

WabcoWürth - Diagnose

WABCO-WÜRTH maakt met zijn innovatieve en modulaire oplossingen diagnoses voor bedrijfsvoertuigen gemakkelijk, transparant en efficiënt– en efficiënte diagnosesystemen zorgen ervoor dat uw bedrijf blijft draaien.

Iedere oplossing van WABCO-WÜRTH houdt immers rekening met de complexiteit en de snelle ontwikkelingen op het vlak van de technologie van bedrijfsvoertuigen. We bezorgen u regelmatig updates, zodat uw diagnosesysteem altijd up-to-date blijft.

W.EASY+ is uw betrouwbare partner voor de diagnose van bedrijfsvoertuigen. De W.EASY+ Box is dankzij de geïntegreerde WLAN-functie, de zwarte doos voor mobiele gegevensregistratie en vele andere functies een perfect hulpmiddel voor de werkplaats. Met W.EASY+ kunnen diagnoses nog sneller en betrouwbaarder worden uitgevoerd.

W.EASY diagnoseoplossingen zijn op modules gebaseerd en kunnen daardoor – vanaf het basispakket tot een totaaloplossing – aan de specifieke eisen van uw werkplaats worden aangepast. Op die manier beschikt iedere klant over zijn individuele W.EASY diagnoseoplossing. U kunt bij ons terecht voor de volgende softwarepakketten, die u vervolgens in functie van uw behoeften op een modulaire manier met elkaar kunt combineren.