Garage van de toekomst

Autotechnica

Van 25 tot en met 28 maart vindt Autotechnica plaats, de grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux. Onze stand geeft u een mooi beeld van hoe wij de garage van de toekomst zien:

  • Kent u onze efficiënte methodes om gereedschap te bestellen en te beheren reeds?
  • Gebruikt u gevaarlijke stoffen binnen uw bedrijf?
  • Beschikt u reeds over multimerkdiagnosetoestellen en aircomachines?
  • En ziet u deze als een kost of als een profitcenter?

Hieronder reeds een blik van wat u te zien gaat krijgen.

ISI!! Gevaarstofmanagement De online tool voor het beheren van al uw gevaarlijke stoffen.

Refillo®mat Voorkom verspilling en verminder uw kosten door met Refillo®mat in één handeling uw spuitbussen te hervullen en op druk te brengen.

ORSY® 1 Overzichtelijk en efficiënt voorraadbeheer in modules op maat van de verbruiksartikelen.

Würth online shop en app Een webshop en app op uw maat om te bestellen waar en wanneer u wenst. U heeft alle gegevens van 200.000 artikelen bij de hand.

Würth scanner en Würth app scanner Vervang pen en papier door een scanner en bestel nóg sneller en efficiënter via de e-shop of app.

ORSY®mat Uw automatisch magazijn en bestelsysteem voor waardevolle artikelen met een hoge rotatie.

Opt-I-Store Hoogwaardige schuiminleggers op maat laten maken staat synoniem voor orde in de werkplaats.

Werkplaatsuitrusting Wij voorzien uw werkplaats van alle nodige bedienings- en opslagfaciliteiten, volledig afgestemd op uw werkprocessen.

ORSY® Mobil Bedrijfswageninrichting.

Würth directe receptie Wij reiken u middelen aan voor een grotere opbrengst per voertuig, verhoogde klantentrouw en een verbeterde expertise van uw medewerkers.

WOW! Multimerkdiagnosetoestellen. Om het snelle tempo waarin de technologische innovaties door de auto-industrie doorgevoerd worden te kunnen volgen, moeten de werkinstrumenten van de hedendaagse garagist in grote mate intelligent en flexibel kunnen werken. Snooper+ Beurspromo

Coolius Airco onderhoudstoestellen. Dit instapklaar systeem biedt u de mogelijkheid om morgen van start te gaan met een professioneel aircomanagement. Coolius Beurspromo

Kom zeker eens kijken in Paleis 7, stand F06. Tot dan!