Sanitair / Verwarming / Klima

Sanitair / Verwarming / Klima

Onze selectie Würth producten voor sanitaire, verwarmings- en loodgieterswerken. De sanitaire silicone voor al uw dichtingswerken met een hoge schimmelwerende werking en een snelle gladmaking en droging. De WZX-plug, voor universele bevestigingswerken in zelfs de meest brokkelige dragers, geleverd in een praktische en economische cluster.

Een uitgebreid assortiment pluggen voor gipsplaten met een speciale aanzetschroef en schroefbeugel om tijd te winnen tijdens de montage. Onze nieuwe bijzonder flexibele en economische meerlagige buizen en koppelingen beperken het gebruik van koppelingen.

Een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten waaronder een heel efficiënte professionele leidingontstopper. Een selectie krachtige draagbare elektrische machines en ons Hydro-assortiment sanitaire kranen.

Ons VARIFIX® SNELMONTAGESYSTEEM is het complete programma voor bouwtechnische installaties dat uitstekende variabiliteit combineert met een snel montagetempo en veiligheid. VARIFIX® heeft het niveau zilver van de CRADLE TO CRADLE®-CERTIFICERING behaald.